četvrtak, 19. lipnja 2014.

OVAKO BI SA SRBIMA: Ustaša na Fejsu simulira klanje ćerke!



Hrvat Josip Jagić objavio je na svom Fejsbuk profilu skandaloznu montažu fotografija na kojima sa ispisanim ustaškim znakom na čelu i noževima u obe ruke stoji iznad svoje maloletne ćerke, simulirajući da će je zaklati!
Očigledno poigravajući se ikonografijom nakaradne ideologije, koja je u Drugom svetskom ratu odnela živote nekoliko stotina hiljada Srba, Jagić na nekolicini fotografija fašistički otpozdravlja, a na profilu, pored krajnje bolesne montaže, vodi malo je reći opsceno-psihopatsku prepisku sa svojom suprugom Danijelom Jagić.
U toj kratkoj konverzaciji, Josipu je pošlo za rukom da svojoj dragoj opsuje majku, pripreti joj analnim opštenjem i poruči kako će je “klati iz zabave”, jer ga je “šeretski”zamolila da ne ubije njeno dete.
Zapanjuje činjenica da kompanjija Fejsbuk nije odreagovala na objavljene gadosti, a pre svega na Jagićevu krajnje eksplicitnu propagandu nasilja i pozivanje na nacionalnu mržnju. Tim pre što su brojni profili širom sveta za daleko manje prestupe protiv pravilnika kompanije automatski gašeni.

Još jednom je potvrđeno da pridržavanje pravilima nije za sve isto − a posebno izgleda za one koji prave “ustašluke”!

Nema komentara:

Objavi komentar