četvrtak, 8. kolovoza 2013.

Stravične vijesti : Razvode se Mirna Maras i Mario Valentić (POZOR : UZNEMIRUJUĆ TEKST!!!!)


Uskoro su trebali proslaviti šestu godišnjicu braka, no od slavlja neće biti ništa jer se par razvodi






TV voditeljica Mirna Maras i instruktor fitnessa Mario Valentić uskoro su trebali proslaviti šestu godišnjicu braka, no od slavlja neće biti ništa jer se razvode, piše Gloria.

Veliko je to iznenađenje i za njihove najbliže jer su još prije mjesec dana viđeni sretni u Šibeniku.

- Istina je da se rastajemo nakon osam godina zajedničkog života. Naša ljubav je bila iskrena i donijela je veliki plod, našeg sina Niku, stoga ne žalimo ni za jednom sekundom naše veze. Uživali smo u lijepim i tugovali u tužnim trenucima, ali nažalost, unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo pronašli način na koji bismo pomirili prvenstveno velike ljudske razlike među nama. U životu treba ponekad donijeti i teške odluke i vrlo teško proživljavamo ovo zahtjevno razdoblje - rekli su uskoro bivši supružnici, dodavši kako je ovo prva i posljednja izjava vezana uz tu temu 
posebno zbog mira koji želimo osigurati našem maloljetnom sinu – ekskluzivno za Gloriju objavili su Mario Valentić (33) i Mirna Maras (34).
MIrna i Mario upoznali su se 2005. godine, a vjenčali su se u Crkvi sv. Marije na istoimenom otočiću u jezeru Nacionalnog parka na Mljetu sredinom kolovoza 2008. godine. U braku su dobili sina Niku (5).

Nema komentara:

Objavi komentar