nedjelja, 5. lipnja 2011.

Katolici se zabavljaju.

STANOVNICI Novog Zagreba i to vjernici i nevjernici, silom su prilika prošle noći bdjeli za Papu. Naime, program na Hipodromu počeo je jutros u 3 sata, a započeo je molitvom Gospine krunice. No molitva je uključivala i glasan razglas koji je probudio veliki dio Zagrepčana. Oko 4 sata s Hipodroma bio je pušten audio zapis "Papa Ivana Pavao II na Hipodromu 1994. godine", koji je uključivao i snimke glazbenog dijela programa.

Oko pet sati ujutro,nastupio je mješoviti obiteljski zbor i VIS "Emanuel", što je opet bilo popraćeno (pre)glasnim razglasom. Redakcija Indexa dobila je više mail-poruka u kojima se naglašava prevelika buka iz pravca Hipodroma. Naime, to je posebno čudno budući da je policija inače izuzetno revna ako se povišeni decibeli čuju iza ponoći.

"Nismo imali pozive Zagrepčana koji bi se žalili na buku", rekli su nam jutros iz zagrebačke policije koji u svemu ne vide nešto neuobičajeno. Na izravan upit zašto MUP nije u svojim obavijestima, kako se "ponašati dok je Papa u Zagrebu" uvrstio i onu o "besanoj noći", dobili smo i konkretan odgovor.

"To nije u našoj nadležnosti. Mi ne izdajemo takve dozvole", rekli su nam iz PU zagrebačke.

Nema komentara:

Objavi komentar